Hotel Savoy

Hotel Savoy je smješten u samom središtu Opatije, tik uz more i poznatu Opatijsku šetnicu Lungomare dugačku 12 km. Spominje se još od davne 1910. godine kada je Opatija bila omiljena turistička destinacija Austro-Ugarske i Talijanske aristokracije. Već tada je bio luksuzno opremljen, te je imao toplu i hladnu vodu, telefon, lift i centralno grijanje.

Nakon drugog svijetskog rata djeluje pod imenom Dubrovnik te je uvršten među zaštićene spomenike kulture. Na inicijativu novih vlasnika, obitelji Brko, u potpunosti je obnovljen u srpnju 2004. godine, te mu je vraćeno staro ime i nekadašnji sjaj. Danas je Savoy luksuzni hotel otvoren tijekom cijele godine.

U sastavu hotela nalazi se sala za sastanke, bazen sa sunčalištem, wellness, restoran, aperitiv bar sa terasom, frizerski salon i parking (garaža 50 m). U neposrednoj blizini hotela smješten je manji ugostiteljsko zabavni centar (caffe barovi, slastičarna, trgovine nakita, casina, diskoteka). Direktno ispod hotela nalazi se i hotelska plaža s grill–restoranom, coctail barom i diskotekom Colosseum.

Ono što naš hotel izdvaja od ostalih hotela u regiji je individualni pristup svakom gostu te spomenuta pozicija zahvaljujući kojoj imamo najljepši pogled u gradu Opatiji.